Ondernemen doe je samen. Dit is iets waar ik heel sterk in geloof. Daarom werk ik samen met jou als klant, maar ook met andere professionals. Door onze krachten te bundelen, kunnen we onze dienstverlening uitbreiden en verder verbeteren.

De professionals in mijn team met wie ik samenwerk zijn:

patty

Patty Golsteijn

Patty Golsteijn is de initiatiefneemster van Regelhelden. Dit is een online platform waar ondernemers hun ideale virtual assistant kunnen vinden. Maar Regelhelden is meer dan dat: het is ook een community voor virtual assistants en een plek waar ze waar ze de kennis kunnen opdoen om hun werk goed te kunnen doen. Er zijn verschillende experts verbonden aan Regelhelden. Zelf geef ik regelmatig webinars en workshops over boekhouden en Moneybird o.a. als partner van Regelhelden.

Rob Fontein

Als ondernemer heb je te maken met allerlei processen in je bedrijf die niet altijd even logisch en efficiënt zijn ingericht. Voor een gestroomlijnde business werk ik samen met de analytische Rob Fontein van LeVeL8. Samen bespreken we regelmatig wat ik kan vereenvoudigen en automatiseren en hij zorgt er vervolgens voor het uitgevoerd wordt..

IMG_9759
wim

Wim van Gessel

Als boekhouder weet ik veel, maar niet alles. Zeker waar het niet-alledaagse fiscale vragen en constructies aangaat. Gelukkig heb ik een vraagbaak gevonden in de vorm van Wim van Gessel van Omnium Fiscaal advies. Wim is daarnaast een heel fijne sparringpartner die belastingvraagstukken duidelijk kan uitleggen en stelling durft te nemen.

Claudia van Dop

Salarisadministratie is echt een aparte tak van sport. In Claudia van Dop van CéVéDé Loont heb ik een pittige partner gevonden die weet waar ze het over heeft. Claudia heeft jarenlange ervaring met salarisadministratie en is enorm enthousiast over haar vak.

moneybird-logo

Moneybird

Dit is een jongere speler in de wondere wereld van de administratieve software. Ik was zeer aangenaam verrast over de mogelijkheden van Moneybird. Dit in combinatie met de ondersteuning die geboden wordt, maakt dat ik Moneybird adviseer voor zelfstandig ondernemers die zelf hun administratie bij wensen te houden.