Ondernemen doe je samen, dit is één van mijn overtuigingen. Naast de samenwerking met jou als klant is de samenwerking met andere professionals voor mij van groot belang. Door de krachten te bundelen,kunnen we onze dienstverlening uit te breiden en te verbeteren.

Ik werk veel samen met:

Profit First Nederlandse uitgave

Profit First

Profit First is veel meer dan een methode. Er zit een hele organisatie achter. Onder leiding van Femke Hogema worden de eerste Nederlandse Profit First Professionals opgeleid. Met elkaar bouwen wij aan een winstgevend ondernemersland.

We krijgen hierbij ondersteuning via de Profit First University en de internationale groep van Profit First Professionals. Een enorm netwerk en een nagenoeg onuitputtelijke bron van kennis.

Regelhelden.com

Dit is hét platform voor Virtual Assistants en hun opdrachtgevers. Het is meer dan een virtuele ontmoetingsplaats.

Patty Golsteijn heeft een team van experts samengesteld. Samen met hen geef ik het vak van Virtual Assistents een boost.

Omnium Fiscaaladvies

Bij Omnium is Wim van Gessel is mijn vraagbaak als het gaat om de niet alledaagse fiscale vragen/constructies.
Daarnaast is hij een hele fijne sparringpartner die belastingvraagstukken in duidelijke bewoordingen kan uitleggen en stelling durft te nemen.

LeVeL 8

De analytische Rob Fontein van LeVel8 is voor mij ideale partner om de processen in een onderneming te bespreken en te bekijken hoe deze processen vereenvoudigd en geautomatiseerd kunnen worden. Waarbij hij ook een rol speelt in de implementatie.

level8a

CéVéDé Loont!

Salarisadministratie is echt een aparte tak van sport. Ik ben op zoek gegaan naar een specialist op dit gebied. In Claudia van Dopheb ik een pittige partner gevonden die weet waar ze het over heeft. Ze heeft jarenlange ervaring met salarisadministratie en heeft een enorm enthousiasme voor haar vak.

Moneybird

Dit is een jongere speler in de wondere wereld van de administratieve software. Ik was zeer aangenaam verrast over de mogelijkheden van Moneybird. Dit in combinatie met de ondersteuning die geboden wordt, maakt dat ik Moneybird adviseer voor zelfstandig ondernemers die zelf hun administratie bij wensen te houden.

logo_moneybird

Twinfield

De mensen die bij Twinfield werken, zie ik echt als mijn samenwerkingspartners.

Vanaf het moment dat ik startte met mijn onderneming ben ik in zee gegaan met Twinfield. Voor mij was in de keuze van boekhoudsoftware belangrijk dat ze vooruitstrevend zijn, gemakkelijk bereikbaar en een goede ondersteuning bieden.

Ondanks dat Twinfield onder de vleugels van Wolters Kluwer valt, blijven ze het informele en directe van een kleinere onderneming houden. De lijnen zijn kort, de contactpersonen en support zijn snel bereikbaar. Twinfield is een koploper op het gebied van de implementatie van de technische ontwikkelingen in de software. Een ander sterk punt is dat bij de implementatie de gebruikers worden betrokken. Als klant van Twinfield voel ik me betrokken en serieus genomen.