Meer winst voor jou

Heb jij je financiele administratie uitbesteed aan een administratiekantoor of accountant? Het is heerlijk dat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. En toch komen iedere keer de belastingbedragen als een onaangename verrassing op je af.

Hoe zou het voor je zijn als je het hele jaar fijn hebt kunnen ondernemen zonder geldzorgen?

En dat je het hele jaar zeker wist dat je het geld voor de belastingen klaar hebt staan om te betalen?

Dat geeft een rust!

Als Profit First Professional, de methode waar ik mee werk, ga ik heel graag voor en met jou aan de slag. Zodat jij ook de vrijheid van ondernemen zonder geldzorgen kunt ervaren.

Bedenk eens wat een vrijheid je dat zou geven!

Wat houdt het Profit Assessment in?
Dé start voor het vergroten van je winstgevendheid

Natuurlijk wil je ook meer winst maken, maar wat nu? Waar te beginnen? Hoe zorg je ervoor dat het Profit First systeem ook echt gaat werken voor jou?

start

Stap 1: Wat is je vertrekpunt?

Wil je iets veranderen dan dien je te beginnen met te weten waar je staat. Met de gegevens over jouw bedrijf maak ik een grondige analyse waarvan de uitkomsten in een rapport komen te staan. Dit rapport is zo geschreven dat je de informatie snel en eenvoudig tot je kunt nemen.

Zo krijg je direct inzicht hoe je onderneming er financieel voor staat. Met een heldere analyse van alle financiële dimensies van je onderneming (van je salaris tot belastingen en van de winstgevendheid tot de kosten) inclusief duidelijke en winstgevende tips.

target

Stap 2 : Wat wordt je bestemming?

Jouw Profit First percentages met maatwerk stappenplan

Uitgangspunt zijn jouw historische percentages voor de winst, het salaris, de belastingen en de kosten.

Maar je wilt natuurlijk meer en daarvoor ontvang je ook de streefpercentages.
Met deze percentages en het maatwerk stappenplan om je streefpercentages te behalen kan je direct aan de slag.

Individuele sessie

We plannen een gesprek (75 min.) waarin je al je vragen kunt stellen, feedback ontvang en leert aan welke knoppen je kunt draaien om je bedrijf winstgevend(er) te maken.

reis

Stap 3: Vaar je koers

Je ervaart hoeveel rust dit geeft in je hoofd, waardoor je vrijer kunt ondernemen. Je bepaalt de koers van je onderneming en kunt gemakkelijker winstgevende keuzes maken.

Je staat voortaan aan het roer van je onderneming!

Aanbieding: Pak nu je eerste winst!

Ik wil jou ook graag laten ervaren wat een controle over je financiën aan jou als ondernemer kan geven. 

Bedenk eens wat je zou kunnen doen met meer winst.

Wat zou je nog willen ervaren? Een bijzonder uitje met je geliefden? Een mooie reis? 

Meer winst maken en echt genieten van je harde werken, is ook voor jou binnen handbereik. 

Tijdelijk kan je jouw Profit Assessment met een flinke korting boeken. Dat is je eerste winst!

Wat is Profit First?

Profit First is een bewezen succesvolle methode waarmee je je geldstromen gaat managen en plezier gaat krijgen in de financiële kant van je onderneming. Als je geleerd hebt hoe je met dit systeem werkt en Profit First in je onderneming is ingevoerd, neem je eerst je winst bij iedere betaling die je ontvangt.

Profit First is zo succesvol door de eenvoud van het systeem, de praktische en leuke stappen, het aanpassen van het systeem aan de mens (en niet andersom) en het aansluiten bij menselijke psychologie.

Maak een start met Profit First en download je cheatsheet naar meer winst hier.

Kennismaken of direct advies/ondersteuning?

Zit je nu met vragen over je administratie Moneybird, de btw-aangifte of je aangifte inkomstenbelasting? Boek dan direct een skype of belafspraak in voor de tijd die je denkt nodig te hebben. Geen pakketprijzen, je betaalt voor alleen de tijd die je nodig hebt.

Denk je meer dan 2 uur nodig te hebben of past een samenwerking op abonnementsbasis meer bij jou? Neem dan contact met me op voor een passende oplossing. Je kunt me bereiken op tel. 0623912992 of daphne@d-ly.nl.

Laden...